Retro Genck

Retro Genck

JCI Genk vierde anno 2018 zijn 45-jarig bestaan en ging voor een nieuw podium op Genk On Stage! Wist je trouwens … dat Genk on Stage initieel onder de noemer Swing in Genk gelanceerd werd door de Genkse Jaycees, en tot op vandaag nog steeds het grootste gratis stadsfestival in België is?

Gedurende het volledige weekend van Genk On Stage werd in juni 2018 het kerkplein (aan de Sint-Martinuskerk) omgetoverd tot een terrein waar je enkele decennia terug in de tijd ging, en waarbij er een heel weekend in het fifties universum gewerkt werd samen met Radio Modern. Zij zorgden voor de volledige invulling van het programma (muziek, DJ’s en live bands), dansinitiaties, kinderanimatie, …) gedurende het volledige weekend alsook voor de muziek en randanimatie op de afterwork op donderdag.

Om het totaalconcept van Radio Modern volledig tot zijn recht te laten komen werden er op zondag Oldtimer-treffen en een Vintagemarkt georganiseerd. Met behulp van trendy catering, foodtrucks, zorgden we voor het betere natje en droogje op dit plein. Kortom, het werd een onvergetelijke totaalbeleving op het kerkplein!

De commissie werd aangedreven door Kris Dimitriadis, en ondersteund door toenmalig JCI-voorzitter Bert Warson.

  • Datum 22 juni 2018
  • Tags JCI Genk

Andere projecten