JCI Award 2019

JCI Award 2019

Voor een volle schouwburg van het CC Hasselt won Filip Timmermans van Skilpod op woensdagavond 20 maart 2019 de JCI Award Jonge Limburgse Ondernemer 2019. Hij liet Jochem Martens van Altrio, Maarten Onckelinx van VOS Technics en Dimitri Vandormael van Hyperlane achter zich.

Het juryoordeel luidde: “Filip Timmermans wist de externe jury te overtuigen van het innovatieve karakter waarmee Skilpod modulaire woningen voor 1- en 2-persoonshuishoudens produceert en in de markt zet. Skilpod groeit dan ook tegen een indrukwekkend tempo. Ook looft de jury het ecologische karakter van Skilpod daar de modulaire woningen in hout worden gebouwd en het concept een invulling geeft aan de noden en uitdagingen op de bouw- en woningmarkt van morgen. Zo is er een gebrek aan betaalbare woningen in heel Europa en stijgt het aantal kleinere (eenouder)gezinnen. Ook de open ruimte wordt schaarser. Voor al deze uitdagingen formuleert Skilpod een oplossing door compacter en goedkoper te bouwen.”

Sinds 23 januari 2020 zijn ook de 4 kandidaten voor de Award Limburgse Jonge Ondernemer 2020-2021 gekend. Omwille van de corona-crisis wordt de finale uitgesteld tot 2021. In het voorjaar van 2021 zullen we ontdekken wie van de 4 genomineerden met de JCI Award aan de haal gaat.

De vier genomineerden zijn:

Ismaël Ben-Al-Lal
Futech: installeren en optimaliseren van zonnepanelen installaties.

www.futech.be

Charline Leroi
Autoglass Clinicherstelt en vervangt autoruiten.

www.autoglassclinic.be

Wouter Uten
UgenTec: bouwt software-oplossingen voor DNA-analyses binnen laboratoria.

www.ugentec.com

Amaury Verelst
Verelst & Gilen: Projectontwikkeling – Vastgoed 

www.verelstgilen.be

  • Datum 20 maart 2019
  • Tags JCI Limburg

Andere projecten