JCI Award Vlaamse Jonge Ondernemer 2017

JCI Award Vlaamse Jonge Ondernemer 2017

In 2017 organiseerde JCI Limburg naast de provinciale award-verkiezing ook de Vlaamse eindronde. Het event vond plaats in het voetbalstadion van Sint-Truiden, Stayen. De loting van de voetbalbond bepaalde dat er die avond in Stayen ook gevoetbald werd, de kersverse Vlaamse Jonge Ondernemer mocht de thuismatch van STVV aftrappen.

De jury moest kiezen uit Pieter Lesage van Studio Dott (Antwerpen), Koen Lepez van Direct-IT (Oost-Vlaanderen), Maarten Bostyn van Isola Belgium (Limburg), Wouter Foulon van Comate (Vlaams-Brabant) en Manu Lagast van Derotex (West-Vlaanderen).

Wouter Foulon (35) werd verkozen tot Vlaamse jonge ondernemer van 2017. Hij is de oprichter van Comate. Door ingenieurs en designers samen te brengen ontwikkelt het Leuvense bedrijf samen met de klant vooruitstrevende producten zoals smart packaging voor e-commerce.

“De Vlaamse jonge ondernemer is voor honderd procent een ondernemer. Hij heeft zijn zaak zelf uit de grond gestampt en opgebouwd. Hij heeft een duidelijke toekomstvisie, maatschappelijke relevantie en internationale uitstraling”, aldus Nico Eeckhout van BNP Paribas Foris, voorzitter van de jury.

  • Datum 6 juni 2019
  • Tags JCI Hasselt, JCI Limburg

Andere projecten