De Langste Netwerktafel

De Langste Netwerktafel

Op 17 november 2014 is JCI Limburg erin geslaagd om met 1.068 deelnemers aan een ‘speed business dating’-record in het Guiness Book of World Records te raken. De massaal opgekomen ondernemers hadden gedurende drie minuten met een ‘date’ met twintig andere voor hen onbekende collega-ondernemers om zo op een leuke en informele manier hun netwerk verder uit te breiden. Daarmee werd het vorige record – van een Londens team met 487 deelnemers – verpulverd.  Dat was op dat moment amper een maand oud.

In de Ethias Arena in Hasselt werden de deelnemers ontvangen aan een reusachtige tafel in de vorm van het Limburgsymbool. Nu officieel de Langste Netwerktafel ter wereld.

De Limburgse economie kreeg de afgelopen jaren enkele zware klappen. Als Ford Genk eind dit jaar definitief de deuren sluit, zijn er op enkele jaren tijd 10.000 jobs verdwenen. “Limburg heeft het moeilijk maar is niet dood. Er gebeurt heel veel. Er zit hier heel veel positivisme en Limburg beschikt over alle troeven om een economische topregio te zijn”, aldus provincie-gouverneur Herman Reynders.

Het idee voor de Langste Netwerktafel werd in de zomer gelanceerd door Andres Lesire van JCI Haspengouw.

 

Lees meer: België breekt wereldrecord speed business dating

  • Datum 17 november 2014
  • Tags JCI Limburg

Andere projecten