Haspengouw Classic

Haspengouw Classic

JCI Haspengouw organiseerde al 2 succesvolle edities van de Haspengouw Classic, een exclusieve oldtimer toertocht. De tocht, die telkens start tegen de stijlvolle en elegante achtergrond van één van de vele kastelen die Haspengouw rijk is, brengt enkele honderden oldtimer en classic cars-liefhebbers samen op een zondag in september. Starten doen we met een luxe-ontbijt, waarna de tocht de deelnemers meeneemt langs de mooiste wegen van Haspengouw.

De deelnemers genieten aan een gezapig tempo van de omgeving, dankzij een vlot leesbare ‘bolleke-pijl’ met afstanden en routebeschrijving. Onderweg wordt af en toe halt gehouden voor een adembenemend uitzicht, een drankje en de lunch.

Eindigen doen we op een verrassende plek in Sint-Truiden en we sluiten de dag af met een gezellige drink, waarna alle deelnemers nog een leuk aandenken mee naar huis krijgen.

Samengevat: Haspengouw Classic, waar prachtige wagens, gastronomie en feeërieke landschappen elkaar ontmoeten…

Oldtimerrit Haspengouw Classic 2018!

Unieke terugblik op onze oldtimerrit🚗🛣van vorig jaar. Dit jaar organiseren we hetzelfde, prachtige event. Dit keer gaan we 'bolleke-pijl' gewijs richting onze Noorderburen. Dit wil je echt niet missen! Koop nu je tickets via www.haspengouwclassic.com.

Geplaatst door Haspengouw Classic op Dinsdag 21 augustus 2018
  • Datum 29 september 2019
  • Tags JCI Haspengouw

Andere projecten