JCI AWARD 2023 WIE IS UW LIMBURGSE JONGE ONDERNEMER VAN HET JAAR? JCI AWARD 2023 WIE IS UW LIMBURGSE JONGE ONDERNEMER VAN HET JAAR?

WIE IS UW LIMBURGSE JONGE ONDERNEMER VAN HET JAAR?

Wie volgt Caroline Rigo op als Limburgse Jonge Ondernemer?

Op die vraag krijgt u 30 maart een antwoord. Die avond zet JCI Limburg jonge, succesvolle, Limburgse ondernemers in de schijnwerpers, waarvan er eentje op het einde van een spetterende avond met de prestigieuze prijs aan de haal gaat.

Een evenement om niet te missen, toch?

Boek hier uw tickets voor de Award-show op donderdag 30 maart in het TRIXXO Theater!

 

ROB CREEMERS

CTESO

Rob is samen met zijn broer Stijn het kloppend hart van CTESO. Als enthousiaste ingenieur en probleemoplosser gaat Rob geen uitdaging uit de weg. Hij bouwt met zijn team machines op maat, precies zoals de klant ze nodig heeft.

 

 

STEFFEN BRANS

WISEMEN

Steffen Brans (Wisemen) is een creatieve software- en applicatiebouwer en digital marketeer. Naast ontwikkeling van applicaties, programma’s en websites voor zijn klanten, legt Steffen zich toe op het creëren van eigen applicaties die een oplossing bieden voor dagdagelijkse toepassing.

 

 

TINEKE KEMPENEERS

GALVACOAT STEELCOAT

Tineke Kempeneers (Galvacoat Steelcoat) staat vandaag, samen met haar zus Sofie, als derde generatie aan het hoofd van Galvacoat Steelcoat en Metalix. Tineke is gekend als een gedreven en energieke ondernemer met een hart voor netwerken.

 

 

FRANK CESAR

GYMNA

Frank Cesar (Gymna) vertegenwoordigt eveneens een opvolgende generatie in een familiebedrijf. Frank staat aan het hoofd van een steeds groeiende en toonaangevende internationale speler van medische hulpmiddelen. Een uitdaging die de goedlachse Frank met veel rust elke dag aangaat.

 

JCI Limburg dankt haar partners

Contacteer JCI Limburg

VZW JCI Ondernemend Limburg
[email protected]
Hendrik van Veldekesingel 150
3500 Hasselt
BTW BE 0810.315.927